Για την Ελλάδα!

Νίκος Μωυσιάδης, Διοικητικό Στέλεχος, Adtech Global Solutions

Γεννήθηκε το 1968 στη Βέροια Ημαθίας. Έκανε Γυμνάσιο και πρώτη Λυκείου στο Αμερικανικό ΚολέγιοΜωυσιάδης, Δημοκρατική Πολιτεία Ανατόλια της Θεσσαλονίκης και αποφοίτησε από το 3ο Λύκειο Βέροιας το 1985. Την ίδια χρονιά μετέβη στις Η.Π.Α., όπου και διαμένει μόνιμα. Σπούδασε γενική παιδεία αρχικά στο κολέγιο Βαλένσια (VCC) στο Ορλάντο Φλόριδας και ύστερα Προγραμματισμό Ηλεκτρονικών Υπολογιστών και Μαθηματικά στο Πανεπιστήμιο της Κεντρικής Φλόριντας (UCF). Από το 1991 εργάζεται σαν μηχανικός, τεχνικός πωλητής και διευθυντής τεχνικού προσωπικού, παραγωγής, υπηρεσιών και ποιότητας. Το 1999, ίδρυσε εταιρεία στον τομέα σχεδιασμού, παραγωγής και συντήρησης

εξειδικευμένων/ενσωματωμένων ηλεκτρονικών υπολογιστών με έδρα στην Ατλάντα, Τζόρτζια στην οποία δουλεύει ακόμα σαν αντιπρόεδρος και διοικητικό στέλεχος.Η εταιρεία σήμερα επίσης εξειδικεύεται στον τομέα των τηλεπικοινωνιών και εκσυγχρονισμού τηλεφωνικών κέντρων. Είναι έγγαμος με δύο παιδιά. Περισσότερα στο:

www.linkedin.com/in/nikmoissiadis

Το όραμά μου και ο λόγος συμμετοχής μου

Ονειρεύομαι μια Ελλάδα η οποία στην καθημερινότητά της είναι το κάτοπτρο της δημιουργικότητας, παραγωγικότητας, αλληλεγγύης, φιλότιμου και ομορφιάς που χαρακτηρίζει τους Έλληνες που γνωρίζω, εκτιμώ και αγαπάω. Ονειρεύομαι μια Ελλάδα που αντιπροσωπεύεται απο Έλληνες πολίτες και πολιτικούς που πραγματικά σέβονται τους προγόνους και την ιστορία μας. Μια Ελλάδα που τιμάει τις θυσίες αυτών πουέβαλαν το εθνικό συμφέρον πάνω από προσωπικές ατζέντες, και αυτούς που έδωσαν την ζωή τους στο όνομα της ελευθερίας και της εθνικής αξιοπρέπειας. Μια Ελλάδα που παίρνει τις σωστές αποφάσεις και κάνει τις σωστές κινήσεις, ώστε να κερδίσει θαυμασμό και εκτίμηση από τον ξένο πολίτη, αλλά προπάντων από τα ίδια τα παιδιά της. Τα παιδιά της, που συνεχίζει να τα στέλνει στην ξενητιά, χαρίζοντας και ξεπουλώντας κυριολεκτικά το σημαντικότερο εθνικό της πλούτο για το όφελος άλλων.

Ονειρεύομαι μια Ελλάδα, την πρώτη και μεγαλύτερή μου αγάπη, στην οποία να θέλω να επιστρέψω και να ζήσω με περηφάνεια και αξιοπρέπεια.