Για την Ελλάδα!

Τάσος Καραφουλίδης, MSc, PhD, Επιχειρηματίας

Γεννήθηκε το 1979 στη Θεσσαλονίκη. Αποφοίτησε από το Αμερικανικό Κολλέγιο Ανατόλια και αργότερα από το τμήμα Διεθνών και Ευρωπαϊκών Οικονομικών και Πολιτικών Σπουδών του Πανεπιστημίου Μακεδονίας. Το 2002 έλαβε μεταπτυχιακό τίτλο σπουδών MSc in International Relations and Security Studies από το University of Southampton στο Ηνωμένο Βασίλειο. Κάτοχος υποτροφίας από το ΙΚΥ, απέκτησε το διδακτορικό του το 2011 από το Τμήμα Πολιτικής Επιστήμης και Δημόσιας Διοίκησης του Εθνικού Πανεπιστημίου Αθηνών με αντικείμενο διατριβής τη σχέση μεταξύ αντίληψης της εθνικής ισχύος και τις στρατηγικές εθνικής ασφάλειας.

Έχει δημοσιεύσει επιστημονικές εργασίες, έχει συμμετάσχει σε διεθνή συνέδρια με παρουσιάσεις, ενώ έχει επίσης εργαστεί εθελοντικά στο Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων.

Έχει σύντομη διδακτική εμπειρία ως ωρομίσθιος καθηγητής σε τμήμα δημοσιογράφων δημόσιου ΙΕΚ και πλέον ενεργοποιείται στον ιδιωτικό τομέα. Ειδικότερα, έχει ασχοληθεί με τον χώρο της κινητής διαφήμισης σε οχήματα, διατηρεί εκτελωνιστικό γραφείο από το 2009 καθώς επίσης εμπορική επιχείρηση με δραστηριότητα στον χώρο της κινητής τηλεφωνίας από το 2013.