Για την Ελλάδα!

Άννα Λοΐζου, Πρόεδρος Ομοσπονδίας Συλλόγων Γυναικών Κυκλάδων

Γεννήθηκα το 1957 Άννα Λοΐζουαπό γονείς Μυκονιάτες και μεγάλωσα στην Αθήνα όπου σπούδασα, παντρεύτηκα και απέκτησα δυο παιδιά και δυο εγγόνια. Ζω μόνιμα στη Μύκονο από το 2000 και τα τελευταία 5 χρόνια, μεταξύ Μυκόνου και Αθήνας. Είμαι απόφοιτος Αρσακείου – Τοσιτσείου Εκάλης, και έχω πτυχίο Τεχνολόγου Γραφικών Τεχνών από τη Σχολή Γραφικών Τεχνών του ΤΕΙ Αθήνας. Ασχολήθηκα με το εμπόριο και τις Γραφικές Τέχνες και από το 2005 μέχρι το 2011, ήμουν υπεύθυνη επιμέλειας και σύνταξης της Δημοτικής εφημερίδας «Ο ΜΥΚΟΝΙΑΤΗΣ».

ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΑ ΚΟΙΝΑ           

Έχω διατελέσει Γραμματέας του ΔΣ του Πολιτιστικού Λαογραφικού Συλλόγου Γυναικών Μυκόνου για 4 χρόνια, πρόεδρος του Συλλόγου Γυναικών ΑΝΩΜΕΡΙΤΙΣΣΕΣ για δυο χρόνια και πρόεδρος της Ομοσπονδίας Συλλόγων Γυναικών Κυκλάδων από το 2016.

Έχω διατελέσει μέλος του ΔΣ του Γρυπάρειου Πολιτιστικού Κέντρου Μυκόνου και μέλος του ΔΣ της Αδελφότητας Ανωμεριτών Μυκόνου, για τέσσερα χρόνια, ως Γραμματέας και ως Αντιπρόεδρος.

Θεωρώ την συμμετοχή στα κοινά, χρέος μου και χρέος κάθε πολίτη αυτής της χώρας. Σε επίπεδο ενημέρωσης και γνώσης, παρακολουθώ τις πολιτικές και οικονομικές εξελίξεις, το περιβάλλον, την υποβάθμιση της παιδείας στην Ελλάδα, τις γεωπολιτικές εξελίξεις και πολλά άλλα. Διαβάζω πολύ, γιατί πιστεύω ότι η γνώση είναι η μοναδική δύναμη, που μπορεί να επαναφέρει την ισορροπία σε παγκόσμιο επίπεδο.