Για την Ελλάδα!

Τάσος Καραφουλίδης, MSc, PhD, Επιχειρηματίας

Γεννήθηκε το 1979 στη Θεσσαλονίκη. Αποφοίτησε από το Αμερικανικό Κολλέγιο Ανατόλια και αργότερα από το τμήμα Διεθνών και Ευρωπαϊκών Οικονομικών και Πολιτικών Σπουδών του Πανεπιστημίου Μακεδονίας. Το 2002 έλαβε μεταπτυχιακό τίτλο σπουδών MSc in International Relations and Security Studies από το University of Southampton στο Ηνωμένο Βασίλειο. Κάτοχος υποτροφίας από το ΙΚΥ, απέκτησε το διδακτορικό του το 2011 από το Τμήμα Πολιτικής Επιστήμης και Δημόσιας Διοίκησης του Εθνικού Πανεπιστημίου Αθηνών με αντικείμενο διατριβής τη σχέση μεταξύ αντίληψης της εθνικής ισχύος και τις στρατηγικές εθνικής ασφάλειας.

Έχει δημοσιεύσει επιστημονικές εργασίες, έχει συμμετάσχει σε διεθνή συνέδρια με παρουσιάσεις, ενώ έχει επίσης εργαστεί εθελοντικά στο Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων.

Έχει σύντομη διδακτική εμπειρία ως ωρομίσθιος καθηγητής σε τμήμα δημοσιογράφων δημόσιου ΙΕΚ και πλέον ενεργοποιείται στον ιδιωτικό τομέα. Ειδικότερα, έχει ασχοληθεί με τον χώρο της κινητής διαφήμισης σε οχήματα, διατηρεί εκτελωνιστικό γραφείο από το 2009 καθώς επίσης εμπορική επιχείρηση με δραστηριότητα στον χώρο της κινητής τηλεφωνίας από το 2013.

Άννα Λοΐζου, Πρόεδρος Ομοσπονδίας Συλλόγων Γυναικών Κυκλάδων

Γεννήθηκα το 1957 Άννα Λοΐζουαπό γονείς Μυκονιάτες και μεγάλωσα στην Αθήνα όπου σπούδασα, παντρεύτηκα και απέκτησα δυο παιδιά και δυο εγγόνια. Ζω μόνιμα στη Μύκονο από το 2000 και τα τελευταία 5 χρόνια, μεταξύ Μυκόνου και Αθήνας. Είμαι απόφοιτος Αρσακείου – Τοσιτσείου Εκάλης, και έχω πτυχίο Τεχνολόγου Γραφικών Τεχνών από τη Σχολή Γραφικών Τεχνών του ΤΕΙ Αθήνας. Ασχολήθηκα με το εμπόριο και τις Γραφικές Τέχνες και από το 2005 μέχρι το 2011, ήμουν υπεύθυνη επιμέλειας και σύνταξης της Δημοτικής εφημερίδας «Ο ΜΥΚΟΝΙΑΤΗΣ».

ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΑ ΚΟΙΝΑ           

Έχω διατελέσει Γραμματέας του ΔΣ του Πολιτιστικού Λαογραφικού Συλλόγου Γυναικών Μυκόνου για 4 χρόνια, πρόεδρος του Συλλόγου Γυναικών ΑΝΩΜΕΡΙΤΙΣΣΕΣ για δυο χρόνια και πρόεδρος της Ομοσπονδίας Συλλόγων Γυναικών Κυκλάδων από το 2016.

Περισσότερα...