Για την Ελλάδα!

Ειρήνη Σφακιανάκη BSc, MBA, Intelligent Leadership (IL) Executive Coach

Το πρώτο της πτυχίο Ειρήνη Σφακιανάκηείναι στο Marketing Management και στη συνέχεια ταξίδεψε στις ΗΠΑ όπου πήρε το μεταπτυχιακό της (MBA) στη Διεθνή Διοίκηση Επιχειρήσεων, εργαζόμενη κατά τη διάρκεια της παραμονής της εκεί. Ξεκίνησε ως ιδιωτική υπάλληλος και στη συνέχεια ως ελεύθερη επαγγελματίας σε ένα ευρύ φάσμα επιχειρήσεων (ΑΠΕ, ναυτιλία, σύμβουλοι επιχειρήσεων, τουρισμός) αποκτώντας πολύτιμη γνώση και εμπειρία. Τα τελευταία χρόνια ασχολείται με το coaching, την μεγάλη της αγάπη. 
 
Ένα κράμα μικρασιατικής και κρητικής ένωσης, η Ειρήνη γαλουχήθηκε με τις αξίες, το ταμπεραμέντο, τη δυναμικότητα, την αρχοντιά, την πίστη στο Θεό και στη ζωή, των γεννητόρων της. Διδάχθηκε τι σημαίνει να παίρνει πρωτοβουλίες, να κυνηγά το όνειρό της, να επιλέγει τις μάχες της, να διεκδικεί για τον εαυτό της, να πετυχαίνει ότι στόχους βάζει, γιατί πάνω από όλα αγαπά αυτό που κάνει. Έμαθε από μικρή τι σημαίνει εργατικότητα, ακεραιότητα χαρακτήρα, καθαρό κούτελο, τιμή, υπόληψη και τη θυσία της προσφοράς.
 
Η Ειρήνη αγαπά και πιστεύει στον Άνθρωπο. Μέσα από την επαγγελματική της δραστηριότητα στοχεύει να αφυπνίσει τις άπειρες δυνατότητες που κρύβει κάθε άνθρωπος μέσα του ώστε να καταφέρει να εξελιχθεί στο μέγιστο βαθμό και να γνωρίσει την πληρότητα, την χαρά της επίτευξης, την ουσιαστική και βαθύτερη δυναμική των ανθρωπίνων σχέσεων. Η Ειρήνη πιστεύει και παλεύει για να μεταδώσει  το μήνυμα της Ατομικής Ευθύνης και Δράσης ως το θεμέλιο για μια ζωή νοήματος, πληρότητας και αλλαγής των κοινωνικών δομών. Οραματίζεται τη νέα ηγεσία ως την Ήρεμη Δύναμη, ηγετών που υμνούν και τιμούν πάνω από όλα τον Άνθρωπο. 
 
Η Ειρήνη ζει για τον Ελληνισμό, πιστεύει σε αυτόν, μάχεται για να επιστρέψουν όλοι οι Έλληνες στην μητέρα Ελλάδα, να ακυρωθεί η συμφωνία των Πρεσπών, να υπάρξει ριζική συνταγματική αναθεώρηση για τη Δημοκρατία και την Ελευθερία των Ελλήνων πολιτών. 
 
«Η αγάπη για την πατρίδα μας, το Ήθος, οι Αξίες, η ποιότητα του Χαρακτήρα μας είναι το Αποτύπωμά μας. Αυτή είναι η κληρονομιά που αφήνουμε πίσω μας. Μάχομαι για να με θυμούνται γι αυτά.
Ζω για να δω την Ελλάδα και την Κύπρο μας λεύτερες.»