Για την Ελλάδα!

Άννα Λοΐζου, Πρόεδρος Ομοσπονδίας Συλλόγων Γυναικών Κυκλάδων

Γεννήθηκα το 1957 Άννα Λοΐζουαπό γονείς Μυκονιάτες και μεγάλωσα στην Αθήνα όπου σπούδασα, παντρεύτηκα και απέκτησα δυο παιδιά και δυο εγγόνια. Ζω μόνιμα στη Μύκονο από το 2000 και τα τελευταία 5 χρόνια, μεταξύ Μυκόνου και Αθήνας. Είμαι απόφοιτος Αρσακείου – Τοσιτσείου Εκάλης, και έχω πτυχίο Τεχνολόγου Γραφικών Τεχνών από τη Σχολή Γραφικών Τεχνών του ΤΕΙ Αθήνας. Ασχολήθηκα με το εμπόριο και τις Γραφικές Τέχνες και από το 2005 μέχρι το 2011, ήμουν υπεύθυνη επιμέλειας και σύνταξης της Δημοτικής εφημερίδας «Ο ΜΥΚΟΝΙΑΤΗΣ».

ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΑ ΚΟΙΝΑ           

Έχω διατελέσει Γραμματέας του ΔΣ του Πολιτιστικού Λαογραφικού Συλλόγου Γυναικών Μυκόνου για 4 χρόνια, πρόεδρος του Συλλόγου Γυναικών ΑΝΩΜΕΡΙΤΙΣΣΕΣ για δυο χρόνια και πρόεδρος της Ομοσπονδίας Συλλόγων Γυναικών Κυκλάδων από το 2016.

Περισσότερα...

Ειρήνη Σφακιανάκη BSc, MBA, Intelligent Leadership (IL) Executive Coach

Το πρώτο της πτυχίο Ειρήνη Σφακιανάκηείναι στο Marketing Management και στη συνέχεια ταξίδεψε στις ΗΠΑ όπου πήρε το μεταπτυχιακό της (MBA) στη Διεθνή Διοίκηση Επιχειρήσεων, εργαζόμενη κατά τη διάρκεια της παραμονής της εκεί. Ξεκίνησε ως ιδιωτική υπάλληλος και στη συνέχεια ως ελεύθερη επαγγελματίας σε ένα ευρύ φάσμα επιχειρήσεων (ΑΠΕ, ναυτιλία, σύμβουλοι επιχειρήσεων, τουρισμός) αποκτώντας πολύτιμη γνώση και εμπειρία. Τα τελευταία χρόνια ασχολείται με το coaching, την μεγάλη της αγάπη. 
 
Ένα κράμα μικρασιατικής και κρητικής ένωσης, η Ειρήνη γαλουχήθηκε με τις αξίες, το ταμπεραμέντο, τη δυναμικότητα, την αρχοντιά, την πίστη στο Θεό και στη ζωή, των γεννητόρων της. Διδάχθηκε τι σημαίνει να παίρνει πρωτοβουλίες, να κυνηγά το όνειρό της, να επιλέγει τις μάχες της, να διεκδικεί για τον εαυτό της, να πετυχαίνει ότι στόχους βάζει, γιατί πάνω από όλα αγαπά αυτό που κάνει. Έμαθε από μικρή τι σημαίνει εργατικότητα, ακεραιότητα χαρακτήρα, καθαρό κούτελο, τιμή, υπόληψη και τη θυσία της προσφοράς.
 

Περισσότερα...